Verbouwing

Gaat u verbouwen of is woning / bedrijfspand toe aan een grondige renovatie? Dat is een uitdagende klus die u waarschijnlijk liever uit handen geeft. Vertrouw daarom op de expertise en ervaring van Aannemersbedrijf Garant.

Wij nemen het hele verbouwingsproces van u over, zodat u zich niet hoeft te bekommeren over de juiste materialen, vinden en aansturen van geschikte vakmensen, kostenbeheersing enzovoorts.

Wij staan garant voor:

  • Hoge kwaliteit en vakwerk
  • Ervaren vakmensen
  • Duidelijke afspraken
  • Schappelijke tarieven
  • Transparantie (geen verrassingen achteraf)

Werkwijze verbouwing of renovatie

Elke verbouwing begint met een goed gesprek om in kaart te brengen wat uw wensen zijn. Wellicht heeft u voorbeelden van het gewenste eindresultaat of misschien wilt u juist ons advies bij het maken van een uw keuze over uw renovatie. Ook kunnen we gelijk het budget doornemen. Als we over dit alles duidelijke afspraken hebben gemaakt maken we een planning en waar nodig een ontwerp. Daarna beginnen de werkzaamheden. Natuurlijk regelen wij het volledige verbouwingsproces van A tot Z. Na oplevering lopen we desgewenst nog een keer na. We streven namelijk alleen naar volle tevredenheid.

Gaan we binnenkort beginnen aan uw verbouwing of totaalrenovatie? Vraag een geheel vrijblijvende een offerte aan voor uw project.