Beoordeling:

4.8 van de 5 sterren

Stucen

Keurig werk geleverd. Netjes binnen de afgesproken moment. Super… Zie meer “Stucen”

André Bax

Stucen en elektra vervangen

Bedankt Awak voor het super mooi stucwerk !! En het elektra is ook vakundig door jouw vervangen en aangesloten. Jij… Zie meer “Stucen en elektra vervangen”

Rene & Jannette

Badkamer renovatie

Door Awak en zijn team is onze badkamer gerenoveerd. Het resultaat is schitterend… bedankt… Zie meer “Badkamer renovatie”

Mario

DIVERSE WERKZAAMHEDEN APPARTEMENT

Awak, heel erg bedankt voor de werkzaamheden in ons huis. Bekwaam vakman en alles werd keurig afgevoerd en opgeruimd. Fijn… Zie meer “DIVERSE WERKZAAMHEDEN APPARTEMENT”

- Leen en Gerda

SLAAPKAMER EN DE BADKAMER VERBOUWEN

Awak heeft bij mij de slaapkamer en de badkamer verbouwd. Het eindresultaat is prachtig geworden. Tijdens de verbouwing zijn er… Zie meer “SLAAPKAMER EN DE BADKAMER VERBOUWEN”

- Helga Baak

PRACHTIGE VLOER VAN AHORNHOUTEN PLANKEN VERLEGGEN

Een vriend van mij komt te overlijden en zijn huis moet helemaal leeg opgeleverd worden… ook een prachtige vloer van… Zie meer “PRACHTIGE VLOER VAN AHORNHOUTEN PLANKEN VERLEGGEN”

- Anoniem

RENOVEREN VAN DE HELE BADKAMER

Ik kwam in contact met Awak doordat ik zijn werk en werkwijze bij mijn schoonzus had gezien. We waren zo… Zie meer “RENOVEREN VAN DE HELE BADKAMER”

- Anoniem

TOTAALRENOVATIE

Awak is vriendelijk en integer, allround in alle technieken. Maak al uw wensen aan hem kenbaar. Laat u door hem… Zie meer “TOTAALRENOVATIE”

- J.C. van Eersel

VOORDEUR

Ik ben zeer blij met de door u geleverde werkzaamheden . De voordeur die u heeft afgehangen gaat zeer soepel… Zie meer “VOORDEUR”

- Charles Martherus

ACHTERZIJDE VAN OPLEIDINGSINSTITUUT TE RESTAUREREN EN VAN EEN NIEUW VERFJE TE VOORZIEN

In 2010 Aannemersbedrijf GARANT benaderd voor een grote klus om de achterzijde van mijn opleidingsinstituut te restaureren en van een… Zie meer “ACHTERZIJDE VAN OPLEIDINGSINSTITUUT TE RESTAUREREN EN VAN EEN NIEUW VERFJE TE VOORZIEN”

- Ad Scheepbouwer

Referentie plaatsen?

Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Verplicht

Wat is uw volledige naam? (Niet verplicht)
Wat is uw E-mailadres?
De titel voor uw referentie
Wat vindt u van onze werkzaamheden?
waardering velden
Hoeveel sterren geeft u ons?